Voor nieuwsgierige mensen van redactie, sales en marketing

Exclusief

Artikelen

Welke artikelen, categorieën en onderwerpen scoren goed op zowel de site als op social

Trending

Ontdek nieuws, trends en kansen op Facebook met behulp van slimme data

Rapportages

Geeft inzicht in de voortgang op doelen, stuurt automatische rapportages naar klanten en helpt met het vinden van leads.

Onze beste inzichten voor jou!

Aagje is een slimme database die relevante informatie over artikelen, statistieken, sociale media en andere relevante koppelingen automatisch op een handige manier ordent. Aagje helpt met het structureren van de data-chaos én het inzichtelijk maken ervan.

Supergaaf!

Persoonlijk

Aagje houdt rekening met wie jij bent en zorgt dat je alleen de voor jou relevante zaken ziet. Zodoende kun je nooit verdwalen in het data-bos.

Snel en toegankelijk

De informatie die je krijgt te zien wordt op een snelle en overzichtelijke manier gepresenteerd. Gegevens zijn dus snel een eenvoudig toegankelijk.

Handig dashboard

Aagje bevat veel informatie, heel veel. Door dit op te delen in meerdere dashboards kun je eenvoudig vinden wat je zoekt.

Even tof doen

“ Ik vind de zoekfunctie in Aagje Trending geweldig! Superhandig ”

Iris

Redacteur

“ Aagje wordt echt megasuper awesome :-) ”

Anne-Meike

Redacteur

“ Ik ben verslaafd aan Aagje!”

Karlijn

Redacteur

“ Ik vind het echt een topsysteem! ”

Ankie

Redacteur

Meedoen?

Aagje is momenteel enkel toegankelijk voor geselecteerde werknemers van DPG Media. Vind je dit ook superoneerlijk en wil je ook toegang? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.